Sponsors

Het Cross Media Congres wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Deze editie vindt plaats op woensdag 24 april 2019, in vijfsterren Barbizon Palace Hotel in Amsterdam.

Als sponsor kunt u van een brede en positieve belangstelling voor dit toonaangevende congres (inclusief de Cross Media Awards die dezelfde avond worden uitgereikt, zie CrossMediaAwards.nl) op effectieve wijze gebruik maken. En waar sponsors bij andere congressen en vakprijzen een dag en/of avond min of meer in de belangstelling staan, worden sponsors van Cross Media Congres & Awards gedurende een heel jaar volop bediend met effectieve communicatie.

Op CrossMediaCongres.nl en CrossMediaAwards.nl zijn in de aanloop naar de events alle sponsors, sprekers, genomineerde cases, bureaus, exploitanten, personen en adverteerders steeds te vinden. Partijen komen eveneens uitgebreid aan bod op de website en nieuwsbrief van Nederlands MediaNieuws. Vanzelfsprekend worden ook andere (vak)media bereikt met nieuws rondom Cross Media Congres & Awards, waaronder het nieuwe B2B nieuwsplatform Marketing Report.

Sponsor krijgen ook volop exposure in het Cross Media Jaarboek, dat in 2019 de tweede editie heeft. Deze hoogkwalitatieve printpublicatie met onder meer interviews met sprekers van het congres en alle genomineerde en winnende cases van de Cross Media Awards wordt geproduceerd in een oplage van 3000. Alle deelnemers aan congres en awards ontvangen dit boek. Cross Media Jaarboek 2019 wordt ook gestuurd naar de top van de Nederlandse adverteerders, bureaus en media.

Peter Wybenga is verantwoordelijk voor Cross Media Congres en Cross Media Awards sponsoring activiteiten en gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Peter M.C. Wybenga
peter@nederlandsmedianetwerk.nl
M 0655-13 43 73

HansBrouwer-MassiveMusic-CrossMediaCongres2015

Sponsors

Het Cross Media Congres wordt gesponsord door: