MAKERS FORUM | Karin de Groot

Managing Director | ITV Studios Netherlands

MAKERS FORUM | Karin de Groot

Managing Director | ITV Studios Netherlands

BIOGRAFIE

Al ruim twintig jaar is Karin de Groot niet weg te denken uit de mediawereld. Ze had functies aan de kant van de producent (Producent bij Endemol en CEO IDTV) en aan de kant van de broadcaster (Zender Manager Net 5 en directeur Televisie Talpa tv).


Sinds 3 jaar is ze de Managing Director van ITV Studios Netherlands. Afgelopen jaar produceerde ITV Studios Netherlands ruim 35 titels en verbreedde ze de klantenkring van ITV door te produceren voor zowel de commerciële zenders, de Publieke Omroep, de streamers en/als verschillende adverteerders.


Trots is ze op de cultuur binnen het bedrijf, het ondernemerschap, aandacht voor diversiteit, sustainability, innovatie en het vakmanschap van echt iedereen op elke afdeling. Afgelopen jaar realiseerde ITV Studios Netherlands daarnaast een HUB voor Love Island op Gran Canaria en produceren ze daar ook voor Viacom wereldwijd.

Met sterke merken als onder andere Beat the Champions, The Voice, Het Perfecte Plaatje, Verslaafd, Married at First Sight, Oogappels, Prince Charming, Love Island en Lang leve de Liefde is ITV Studios een producent die hoogstaande kwaliteit levert dat een groot kijkerspubliek weet te bedienen.

www.itvstudios.nl