Sponsors

Het Cross Media Congres wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Deze editie vindt online plaats op woensdag 29 april via een voor iedereen toegankelijke live stream op deze website vanaf 10:00 uur.

Als sponsor kunt u van een brede en positieve belangstelling voor dit toonaangevende congres op effectieve wijze gebruik maken (inclusief de Cross Media Awards, zie CrossMediaAwards.nl).

Waar sponsors bij andere congressen en vakprijzen een dag en/of avond min of meer in de belangstelling staan, worden sponsors van Cross Media Congres & Awards gedurende een heel jaar volop bediend met effectieve communicatie.

Op CrossMediaCongres.nl en CrossMediaAwards.nl zijn in de aanloop naar de events alle sponsors, sprekers, genomineerde cases, bureaus, exploitanten, personen en adverteerders steeds te vinden. Partijen komen eveneens uitgebreid aan bod op de websites en in de nieuwsbrieven van Nederlands MediaNieuws en Marketing Report. Vanzelfsprekend wordt het bereikt nog belangrijk vergroot door de inzet van social media.

Sponsors krijgen ook volop exposure in de vierde editie van het Cross Media Jaarboek. Deze hoogkwalitatieve printpublicatie waarin onder meer interviews met sprekers van het congres en alle genomineerde en winnende cases van de Cross Media Awards wordt geproduceerd in een oplage van 4000 exemplaren. Alle deelnemers aan congres en awards ontvangen dit boek. Het Cross Media Jaarboek 2020 wordt ook gestuurd naar de top van de Nederlandse adverteerders, bureaus en media.

Peter Wybenga is verantwoordelijk voor Cross Media Congres en Cross Media Awards sponsoring activiteiten en gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Peter M.C. Wybenga
peter@nederlandsmedianetwerk.nl
M 0655-13 43 73

HansBrouwer-MassiveMusic-CrossMediaCongres2015

Sponsors

Het Cross Media Congres wordt gesponsord door: